• Moj nalog
  • Omiljeni proizvodi
  • Prijavi se
  • Registruj se
  • sr
    • en
    • sr
  • Valuta:
  • sr
    • en
    • sr

Taljatele sa piletinom, rukolom i orasima

Sastojci

400 g  taljatelja
350 g pileceg filea
80 g rukole
4 kasike rendanog parmezana
100 ml pavlake
50 g seckanih oraha
ulje
so
biber

Količina:
za 4 osobe
Dužina kuvanja:
30 minuta

Priprema

Skuvati testeninu prema uputstvu na pakovanju. Piletinu isecite na komade od 2 cm i pržite na puteru ili ulju nekoliko minuta. Posolite i pobiberite.
Pred kraj, kada je pilietina pečena, dodajte orahe i propržite sve zajedno.
Rukolu operite, iscedite i dodajte u jelo. Dodati pavlaku i parmezan i dobro promešati. I na samom kraju, jelo pobiberite po ukusu.